Wednesday, January 10, 2007

Ultraviolence

Ud: det mørke!
Ind: Åh, her er så dejligt.
Ud: jeg kan bare ikke få nok!
Ind: her hører jeg hjemme!

Åh: sommerfugl

eller hiaten? - fra Forbrydelsens element

til Idioterne.

Ud: tomhed!
Ind: identitet.

5 comments:

viktor said...

Hvad fanden helvede er det for en overskrift?! Jeg skal give dig ULTRAVIOLENCE når du ligger under en blyindlagt politistav og får nogen på bæret! Sikke noget svagtpisseri - såså, min ven, tag let på de uindviedes udtalelser. Vi kan ikke alle være digtere, ikke alle være pølsemænd, købmænd,
egendomsmæglere og pizzabagere.

Hvem taler? Det ved du sgu da godt: ULVEN, den polske, ikke din dandy white player Wolfefisse. Sikke dog en lille selviscenesætter - at klæde sig på hver morgen - min glæde - hurra! knep ham dog, den lille bøsserøv, hvorfor er der ikke nogen der gør det, det er jo det han gerne vil have. Han skriver bøger for at få pik, som andre for at få fisse. Nåja, hvad rager det mig hvis ikke han var så fandens ligegyldig, ham TOMhed Wolf (Husk nu på, at folk som mig er ignoranter som ikke VIL erkende KUNSTENS store anslag - SUT PIK --)
Hvordan jeg har det? Never been better, siger mit Alter, som har en alkoholisk tandpine. Hvad fanden, jeg skriver for de sidste, dem som alligevel ikke læser - men igen jeg fatter ikke det abrupte og jeg har ikke så mange fine poetiske ord så som mandax og silva, didaskalos og leverpostej. MEN pyt i Helvede - hvis vi lever længe nok vil vi være blandt de lykkelige til at se verden som vi kender den gå under i agony og elektricitetssvigt. Behold the Beast with the seven heads! Timerne nærmer sig...
Nåja, så jeg er en klaphat for WULFF heller det end for AGF eller PROUST, den svaglemmede lille fantast (døm ikke, menneske!) Døm ikke, der er pæne mennesker nok.

Næ, jeg har ikke læst Strindbergs SORTE FANER, men jeg har set dem, har du set dem? De er ikke altid til få øje på, men de kan altid kendes på deres forherligelse af PØBLEN PÆNHEDEN & PENGENE.
Børn tror fascisme er støvletramp og faner, men Fascisme er den agressive Pænhed og den selvretfærdige Normalitet og den selvfølgelige selvretfærdighed.
"Ignorance is not an option" sagde Naked Lunch's William. Husk Tom Glam, men folk tror at hvis Hilter kommer tilbage vil man kunne se pigtråden, men sådan foregår det ikke. Dehumanisme taler avisernes leder for, uden at vide det - deres sprogbrug røber dem.
Nu er det snart nok, hva'. Men jeg er end ikke fuld endnu, vel da Alter? Jo, jeg har det fint, siger Alter, han klapper mig på skuldren og siger: du skal nok klare dig, knægt, hvis du tager en bajer til.

viktor said...

Alter er min ven, han vil mig det bedste. Jeg havde et Navn til ham engang, hvad var det? FABIAN hed han, eller måske var det en anden. Han har ikke røbet sit Navn. Og det gør han klogt i, for kendte jeg hans Navn kunne jeg MANE ham bort. Men det vil jeg jo ikke, Alter er min ven, han gør gode ting for mig, han drikker mig fuld og ryger mig skæv. Hvad skulle jeg gøre uden ham? Tænk om han forsvandt, hvem ville jeg så være? Det ved jeg virkelig ikke, en anden, hvem skulle det så være, een jeg ikke kendte, en vildt fremmed som jeg ikke vidste om han ville mig det gode eller noget ondt. Næ, jeg foretrækker Alter, ham kender jeg, og han kender mig, siger han, bedre end jeg selv gør. Men jeg kender ikke mig selv, så jeg må tage hans ord på det.
Og Ulven tog sin tøs på ryggen
og gennem den mørke skov red de
Til Ulvens skjul kom de på et øjeblik
Og sammen gik de ud på jagt.

viktor said...

En to tre tår på tanden,
og er det ikke godt er det vådt
- det er altid nog't
(svenske viselillerer)
så længe der er øl, er der liv, siger Alter og skriger SKÅL!

Jeg forstår dig godt, det er sgu meget fint med et sted hvor man kan lukke lort ud og stadig være Robinson.deltager på verdensvævet blandt talrige besøgere - hver på sin egen ø. Men jeg er ikke alene, for jeg har Alter, og han står mig bi når jeg er ensom og ulykkelig.
Det har han lovet mig, men jeg skal passe på, for ord har, modsat hvad dine fine skolede venner mener, MAGT til at skabe verden i SIT EGET BILLEDE.
Men nu har jeg ikke kraft til defixiones.

viktor said...

Måske brænder Lygtemandens fakkel slet ikke for dig, men for en helt anden. Men hvad skal jeg med Lygtemænd, jeg har jo Alter.
Der lå tøsen under fuldmånen
På skind af dyr og dyreknogler
Hun gav sig hen under Ulven greb
Og lod den få sin vilje med hende

Der er ikke mere øl, Alter, min ven, skal du dø? Ligger på lejet i kramper? Hvorfor vrider du dig således, har du smerter? Alter! Forlad mig ikke! Jeg går efter Nektar til dig hos Guderne (TAG IKKE GUDERNE FORAGTELIGT I DIN MUND) - Shelltanken har natåbent, de har øl, Alter - Dø Ikke! Bliv hos mig. Jeg skal redde dig, min ven, frygt ikke!

viktor said...

tsk tsk tsk kill nazipigs! and save yourselfes. Følg trop med stormtroppernes fortrop, de vil mord, men de kalder det Humanisme.

Udskreget..